Jedná se vlastně o elektrickou pánev, horkovzdušnou troubu a fritovací hrnec v jednom. To znamená, že se v něm dají dělat věci jako hranolky, smažák, různé filé, maso apod. na opravdu minimu oleje. Už se vyrábí i dvoupatrová verze, ale to už je trochu jiná cenová kategorie.

Hodně si tak dělám i kuřecí maso, např. na nudličky, k tomu pak přihodím nějakou zeleninku a za 15 minut mám upečeno i snězeno :)
ActivFry bych doporučila všem dietářům, vyznavačům zdravého životního stylu nebo jen lidem, kteří stejně jako já neskutečně milují smažená jídla a chtějí si je dopřávat zdravě (a stejně, nebo možná ještě víc, chutně).
my ho máme taky, ale nepoužívám ho :D
OdpovědětVymazatnějak jsem mu ještě nepřišla na chuť, ale asi začnu
já se kvůli svému stylu hranolek klidně vzdala :) nechápu jak jsem je mohla milovat...
dneska si v něm asi udělám oběd, úplně jsi mě navnadila! :D
Jojo, to já se vzdala těch hnusů z fast foodu, napitých tukem, ty už mi ani nechutnaj :D ale těchto, nebo prostě brambor na "křupavo" se fakt nemůžu vzdát xD
Vymazatahoj, prosím o radu, jak v hrnci děláš smažák? mě ta rotující se lopatka sýr potrhala, resp.sloupala mi cou strouhanku..ale nechci se vzdát představy, že prostě smažák v něm udělat nejde!! děkáš sýr jako nugetky, menší kousky? já zkoušela hermelín...dík za rady i tipy :o)Líba
OdpovědětVymazatAhoj :)
Vymazatta rotující se lopatka se dá vytáhnout! :) Normálně to za takové 2 držáky vytáhneš a smažíš :))
Jinak si vždycky tvrdý sýr dám na půl, aby tam vlezl na šírku, hermelín jsem v tom ještě nezkoušela :)